Background Image

Tiramisu raw vegan

0 0
Tiramisu raw vegan

Distribuie pe rețeaua socială:

sau poți copia și distribui acest link

Ingrediente

Număr de porții:
Blat
250 gr. Migdale hidratate
20 gr. Carob
100 gr. Curmale
100 gr. Smochine
50 ml. Ulei de cocos
Sare un praf de sare
Crema 1
3 buc. Avocado curățați
150 gr. Miere
20 gr. Cacao
25 gr. Cafea de cereale
150 ml. Ulei de cocos
1 lingurită Esență de vanilie
Crema 2
300 gr. Caju hidratat
100 ml. Lapte de cocos
150 ml. Ulei de cocos
130 gr. Miere
20 gr. Lămâie
4 lingurițe Esență de rom
Sare un praf de sare

Adauga rețeta în semne de carte

[userpro_bookmark width="100%"]
Mâncare:
  • Mâncare de post
  • Mâncare vegană

Ingrediente

  • Blat

  • Crema 1

  • Crema 2

Mod de preparare

Distribuie
(Visited 378 times, 1 visits today)

Pași

1
Gata

Pasul 1

Ingredientele pentru blat se procesează în robotul de bucătărie cu lama în “S” până când rezultă o pastă, care se va întinde în strat uniform într-o forma de tort cu fundul detasabil.

2
Gata

Pasul 2

Toate ingredientele pentru prima cremă se procesează împreună până când rezultă o cremă foarte fina (un mousse). Crema se toarnă peste blat în forma de tort.

3
Gata

Pasul 3

Ingredientele pentru a doua cremă se introduc în robotul cu lama în “S” sau în blender și mixăm până când crema capătă consistența smântânii. Turnăm peste prima cremă și introducem tortul timp de 4-6 ore în congelator.
Când este gata îl scoatem, îl ținem 20 minute pentru a fi usor de feliat, îl portionam și îl savurăm cu mare plăcere.

Alexandrov Alina

Alina Alexandrov (Barbu) este raw food chef certificat de peste 3 ani. Este fondatoarea a două restaurante raw vegan din Constanța, cel mai nou fiind "Poftă de Verde". Organizează ateliere și cursuri de gătit raw vegan pentru pasionații de bucătăria vegană, susține traininguri și crează meniuri vegane pentru restaurantele care vor să abordeze și acest domeniu culinar. A participat la concursuri naționale și internaționale de gastronomie la secțiunea vegan unde a obținut medalii de aur, argint si cupe. Este bucătar certificat în România, a absolvit 3 școli de bucătar (Bucătar, Bucătar șef, Bucătar vegetarian) și școala de “Raw Chef” de la Body Mind Institute Canada. Pe lângă acestea este licențiată în Ecologie și Protecția mediului (domeniul Biologie) și absolvent de masterat în domeniul “Managementul impactelor de mediu”- Alina are o mare experiență și pasiune pentru mâncarea sănătoasă. Alina este autoarea cărții: “De la Alina cu dragoste. Rețete raw vegan pline de gust și viață.”

Recenzii

Nu sunt recenzii pentru această rețetă, foloseste formularul de mai jos pentru a scrie una
Pate din rosii uscate cu migdale si busuioc
anterior
Pate din roșii uscate cu migdale și busuioc
următor
Cartofi „Puskin” cu ceapă
Pate din rosii uscate cu migdale si busuioc
anterior
Pate din roșii uscate cu migdale și busuioc
următor
Cartofi „Puskin” cu ceapă

Comentariul tău

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here