Ingrediente
-
1 - 1,5 kg Piept de pui+ câteva oase de găină (carcasă, aripi, gât)
-
100 gr. Morcov
-
20 gr. Pătrunjel (rădăcină)
-
30 gr. Ceapă
-
20 gr. Țelină
-
10 gr. Pătrunjel verdepentru servit
-
5 gr. Sare
-
5 gr. Piper
-
2 buc. Ouă
-
30 ml. Ulei de măsline
Mod de preparare
Supă tradițională cu găluște/tăieței: vezi cum se prepară și de ce ingrediente ai nevoie.
(Visited 227 times, 1 visits today)
Pași
1
Gata
10 min.
|
PASUL 1 |
2
Gata
30 min.
|
PASUL 2Se va da într-un clocot carnea , după care apă rezultată se va aruncă și vom pune din nou la fiert cu apă curată împreună cu un drob de sare timp de 30-40 minute. |
3
Gata
|
PASUL 3 |