Background Image

Supă de găină cu găluște/tăieței
Iată rețeta celor mai fine găluști pe care trebuie să-l știe orice gospodină!

0 0
Supă de găină cu găluște/tăieței

Distribuie pe rețeaua socială:

sau poți copia și distribui acest link

Ingrediente

Număr de porții:
1 - 1,5 kg Piept de pui + câteva oase de găină (carcasă, aripi, gât)
100 gr. Morcov
20 gr. Pătrunjel (rădăcină)
30 gr. Ceapă
20 gr. Țelină
10 gr. Pătrunjel verde pentru servit
5 gr. Sare
5 gr. Piper
2 buc. Ouă
30 ml. Ulei de măsline

Adauga rețeta în semne de carte

[userpro_bookmark width="100%"]

O supă de găină ne aduce aminte de zilele când eram copii și bunica ne-o pregătea incredibil de gustoasă.

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie

Supă tradițională cu găluște/tăieței: vezi cum se prepară și de ce ingrediente ai nevoie.

(Visited 227 times, 1 visits today)

Pași

1
Gata
10 min.

PASUL 1

Se curăță legumele și se taie bucățile de pui ce urmează a se fierbe.

2
Gata
30 min.

PASUL 2

Se va da într-un clocot carnea , după care apă rezultată se va aruncă și vom pune din nou la fiert cu apă curată împreună cu un drob de sare timp de 30-40 minute.

3
Gata

PASUL 3

Pentru găluște de gris vezi rețeta:
Pentru tăieței vezi rețeta:

Recenzii

Nu sunt recenzii pentru această rețetă, foloseste formularul de mai jos pentru a scrie una
Paprikas de pui
anterior
Paprikaș de pui cu găluște
Wrap de ton
următor
Wrap cu ton
Paprikas de pui
anterior
Paprikaș de pui cu găluște
Wrap de ton
următor
Wrap cu ton

Comentariul tău

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here