Background Image

Ștrudel cu mere
Gustul care te întoarce în timp...

0 0
Ștrudel cu mere

Distribuie pe rețeaua socială:

sau poți copia și distribui acest link

Ingrediente

Număr de porții:
1 kg. Mere
100 gr. Unt
100 gr. Stafide aurii
40 gr. Nucă
2 pliculețe Zahăr vanilat
1 sticluță Esență de vanilie
5 gr. Scorțișoară
7 gr. Coajă de lamâie
75 ml. Coniac
10 ml. Zeamă de lămâie
100 gr. Zahăr
1 buc. Aluat de foietaj

Adauga rețeta în semne de carte

[userpro_bookmark width="100%"]

Un desert cu adevărat savuros

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie
(Visited 375 times, 1 visits today)

Pași

1
Gata

Pasul 1

Merele se vor stropii cu zema de lămâie și se vor pune la călit împreună cu untul, zahărul, stafidele (care au stat în coniac timp de 12 ore), esența de vanilie, zahărul valinat, scorțișoara, coaja de lămâie și miezul de nucă aproximativ 10 minute.

2
Gata

Pasul 2

Între timp întindem foaia de foietaj până obținem o foaie subțire. Adăugăm compoziția de mere răcită și începem să împăturim aluatul aducândul la forma dorită de noi.
Se bagă în cuptor la 200°C C timp de 10 minute, după care se reduce temperatura la 180°C și se lasă așa timp de 20 de minute.

3
Gata

Recomandarea bucătarului:

Se poate servi cu înghețată sau cu sos de vanilie.

Recenzii

Nu sunt recenzii pentru această rețetă, foloseste formularul de mai jos pentru a scrie una
anterior
Mușchiuleț de porc cu garnitură de cartofi ardelenești
următor
Ciorbă Radauțeană
anterior
Mușchiuleț de porc cu garnitură de cartofi ardelenești
următor
Ciorbă Radauțeană

Comentariul tău

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here