Background Image

Paprikaș de pui cu găluște
O rețetă tradițională din Ardeal și Banat

0 0
Paprikaș de pui cu găluște

Distribuie pe rețeaua socială:

sau poți copia și distribui acest link

Ingrediente

Număr de porții:
800 gr. Aripioare de pui
50 gr. Morcov
20 gr. Țelină
150 gr. Ardei capia
75 gr. Ceapă
15 gr. Usturoi
5 gr. Pătrunjel verde
5 gr. Sare
5 gr. Piper alb
50 ml. Ulei de măsline
5 gr. Cimbru
5 gr. Boia de ardei dulce
2 buc. Ouă
30 gr. Griș

Adauga rețeta în semne de carte

[userpro_bookmark width="100%"]

Una dintre mâncărurile preferate ale copilăriei pe care o prepar cu drag și astăzi

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie

Una dintre mâncărurile copilăriei pe care o prepar cu drag și astăzi

(Visited 210 times, 1 visits today)

Pași

1
Gata
25-30 min.

PASUL 1

Aripioarele se vor spală și condimenta, apoi le vom pune într-o tavă și le vom bagă la cuptor la 180° C, timp de 25-30 de minute.

2
Gata
40 min.

PASUL 2

Legumele se vor curăța, tăia cubulețe și călii timp de 3-5 minute. Se vor pune la fiert la foc mic timp de 20 minute, după care se vor blenda.

3
Gata

PASUL 3

Pregătirea găluștilor se poate găsi aici:

4
Gata
15 min.

PASUL 4

Aripioarele se vor adaugă peste legumele blendate, apoi vom pune galuștele și vom lasă la foc mic timp de 10-15 minute.

Recenzii

Nu sunt recenzii pentru această rețetă, foloseste formularul de mai jos pentru a scrie una
bruschete de legume
anterior
Bruschete de legume cu cașcaval
Supa de gaina cu galuste
următor
Supă de găină cu găluște/tăieței
bruschete de legume
anterior
Bruschete de legume cu cașcaval
Supa de gaina cu galuste
următor
Supă de găină cu găluște/tăieței

Comentariul tău

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here