Ingrediente
-
400 gr. Cartofi
-
500 gr. Ciuperci
-
5 căței Usturoi
-
150 gr. Praz
-
10 gr. Sare
-
10 gr. Piper alb
-
75 ml. Ulei de măsline
-
15 gr. Rozmarin
-
5 gr. Boia de ardei dulce
-
5 gr. Cimbru
-
Pungă pentru gătit la cuptor
Mod de preparare
Pași
1
Gata
10 min.
|
Pasul 1Legumele se curătă și se tăie: cartofii și ciupercile în bucăți mari (în patru), prazul rodele. Usturoiul se poate adauga pisat sau în bucăți întregi. |
2
Gata
35 min.
|
Pasul 2Se așeză punga cu legume pe o tavă de copt și se introduce în cuptorul pre-încălzit la temperatura de 180° C. Se lăsa la copt timp de 30-40 minute. Se servește imediat sau când sunt reci. |