Background Image

Cartofi „Puskin” cu ceapă

0 0
Cartofi „Puskin” cu ceapă

Distribuie pe rețeaua socială:

sau poți copia și distribui acest link

Ingrediente

Număr de porții:
1 kg. Cartofi
2 buc. Ceapă
2 linguri Ulei de măsline
Sare după gust
Piper

Adauga rețeta în semne de carte

[userpro_bookmark width="100%"]

Cartofi delicioși ce pot fi asortați ca și garnitură la orice mâncare cu carne sau pot fi serviți separat ca și mâncare de post.

Mâncare:
  • Mâncare de post
  • Mâncare fără lactate

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie

Dacă vreți să încercați altceva decât cartofi prăjiți sau fierți, acești cartofi sunt foarte ușor de realizat și au un gust formidabil, care personal îmi aduce aminte de bunici.

(Visited 379 times, 1 visits today)

Pași

1
Gata
35 min.

Pasul 1

Se spală bine cartofii și se pun cu totul (în coajă pentru a-și păstra aroma), într-o oală cu apă sărată la fiert.
După ce au fiert se scurg, se curăță și se lasă la răcit. Când sunt reci, pentru a nu se sfărâma, se taie în felii subțiri.

2
Gata
10 min.

Pasul 2

Într-o tigaie suficient de mare se încinge uleiul și se călește ceapa tăiată fideluță. (Dacă se dorește se poate adăuga și puțin unt).
Când ceapa devine sticloasă se adaugă cartofii reci, piper proaspăt măcinat și lasă până cartofii capătă o culoare rumenie.

Recenzii

Nu sunt recenzii pentru această rețetă, foloseste formularul de mai jos pentru a scrie una
Tiramisu raw vegan
anterior
Tiramisu raw vegan
bruschete de legume
următor
Bruschete de legume cu cașcaval
Tiramisu raw vegan
anterior
Tiramisu raw vegan
bruschete de legume
următor
Bruschete de legume cu cașcaval

Comentariul tău

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here