Ingrediente
-
200 gr. Spaghettise poate folosi si linguine sau bucatini.
-
80 gr. Pecorino
-
1 lingurită Piperpiper boabe
-
Sare
Mod de preparare
„Cacio e Pepe” face parte din bucătăria romană modernă, o mâncare simplă cu un gust complex chiar dacă această rețetă cuprinde doar trei ingrediente. Adițional se mai pot folosi unt și usturoi dar aceasta este rețeta clasică.
(Visited 342 times, 1 visits today)
Pași
1
Gata
|
Pasul 1Se pune apă la fiert și se sărează suficient apa pentru a fierbe pastele. Se vor respecta instrucțiunile de fierbere de pe ambalaj. Întotdeauna se dorește ca pastele să nu fie prea fierte; de aceea se scot mai devreme (al dente) și se finalizează în sos. Eu am ales niște pasta fresca si le-am lasat fix 2 minute. |
2
Gata
|
Pasul 2 |
3
Gata
|
Pasul 3 |
4
Gata
|
Pasul 4 |