Background Image

Aripioare picante la cuptor

12 18
Aripioare picante la cuptor

Distribuie pe rețeaua socială:

sau poți copia și distribui acest link

Ingrediente

Număr de porții:
6-7 buc. Aripioare de pui
100 gr. Susan alb
50 gr. Pastă de gulaș
20 ml. Ulei de măsline
20 gr. Condimente de pui
10 gr. Boia de ardei dulce
50 ml. Vin alb
5 gr. Sare
5 gr. Piper alb
5 gr. Condimente
2 căței Usturoi
2 gr. Chimen
10 ml. Zeamă de lămâie

Adauga rețeta în semne de carte

[userpro_bookmark width="100%"]

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie
(Visited 380 times, 1 visits today)

Pași

1
Gata
30 min.

Pasul 1

Se vor curată aripioarele și se vor curăța parli de tulei.
Din toate ingredientele se va face un baiț în care se vor lasă aripioarele cel puțîn 2-3 ore la o temperatura de 4-6 gr.

2
Gata
30 min.

Pasul 2

După băițuire se vor scoate și se vor amesteca cu susan.
Se vor bagă în cuptorul incis la 180 grade C timp de 20-25 de minute.

3
Gata

Recomandarea bucătarului:

Se pot servii cu cartofii aurii sau cu orez cu legume.

Recenzii

Nu sunt recenzii pentru această rețetă, foloseste formularul de mai jos pentru a scrie una
anterior
Salată grecească
Gomboți cu prune
următor
Găluște cu prune / Gomboți cu prune
anterior
Salată grecească
Gomboți cu prune
următor
Găluște cu prune / Gomboți cu prune

Comentariul tău

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here