Ingrediente
-
Blat
-
250 gr. Migdalehidratate
-
20 gr. Carob
-
100 gr. Curmale
-
100 gr. Smochine
-
50 ml. Ulei de cocos
-
Sareun praf de sare
-
Crema 1
-
3 buc. Avocadocurățați
-
150 gr. Miere
-
20 gr. Cacao
-
25 gr. Cafea de cereale
-
150 ml. Ulei de cocos
-
1 lingurită Esență de vanilie
-
Crema 2
-
300 gr. Cajuhidratat
-
100 ml. Lapte de cocos
-
150 ml. Ulei de cocos
-
130 gr. Miere
-
20 gr. Lămâie
-
4 lingurițe Esență de rom
-
Sareun praf de sare
Mod de preparare
Pași
1
Gata
|
Pasul 1Ingredientele pentru blat se procesează în robotul de bucătărie cu lama în “S” până când rezultă o pastă, care se va întinde în strat uniform într-o forma de tort cu fundul detasabil. |
2
Gata
|
Pasul 2Toate ingredientele pentru prima cremă se procesează împreună până când rezultă o cremă foarte fina (un mousse). Crema se toarnă peste blat în forma de tort. |
3
Gata
|
Pasul 3Ingredientele pentru a doua cremă se introduc în robotul cu lama în “S” sau în blender și mixăm până când crema capătă consistența smântânii. Turnăm peste prima cremă și introducem tortul timp de 4-6 ore în congelator. |