Background Image

Legume în pungă la cuptor

0 0
Legume în pungă la cuptor

Distribuie pe rețeaua socială:

sau poți copia și distribui acest link

Ingrediente

Număr de porții:
400 gr. Cartofi
500 gr. Ciuperci
5 căței Usturoi
150 gr. Praz
10 gr. Sare
10 gr. Piper alb
75 ml. Ulei de măsline
15 gr. Rozmarin
5 gr. Boia de ardei dulce
5 gr. Cimbru
Pungă pentru gătit la cuptor

Adauga rețeta în semne de carte

[userpro_bookmark width="100%"]

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie
(Visited 840 times, 1 visits today)

Pași

1
Gata
10 min.

Pasul 1

Legumele se curătă și se tăie: cartofii și ciupercile în bucăți mari (în patru), prazul rodele. Usturoiul se poate adauga pisat sau în bucăți întregi.
Se pun toate într-un bol împreună cu condimentele și se amestecă pentru a prinde toate legumele un strat uniform. Se pun în punga pentru gătit și se sigilează.

2
Gata
35 min.

Pasul 2

Se așeză punga cu legume pe o tavă de copt și se introduce în cuptorul pre-încălzit la temperatura de 180° C. Se lăsa la copt timp de 30-40 minute. Se servește imediat sau când sunt reci.

Recenzii

Nu sunt recenzii pentru această rețetă, foloseste formularul de mai jos pentru a scrie una
Clatite cu mere si bere neagra
anterior
Clătite cu mere și bere neagră în aluat
Pate din rosii uscate cu migdale si busuioc
următor
Pate din roșii uscate cu migdale și busuioc
Clatite cu mere si bere neagra
anterior
Clătite cu mere și bere neagră în aluat
Pate din rosii uscate cu migdale si busuioc
următor
Pate din roșii uscate cu migdale și busuioc

Comentariul tău

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here