Background Image

Tagliatelle cu zucchini și sos pesto

0 0
Tagliatelle cu zucchini și sos pesto

Distribuie pe rețeaua socială:

sau poți copia și distribui acest link

Ingrediente

Număr de porții:
400 gr. Tagliatelle
4 buc. Zucchini
80 gr. Parmezan
20 gr. Pesto
2 linguri Ulei de măsline
Sare

Adauga rețeta în semne de carte

[userpro_bookmark width="100%"]

O rețetă simplă de paste ce poate fi servită rece sau caldă

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie

Dacă ești la dietă sau vrei o mâncare fără carne, această rețetă este perfectă pentru o gustare ușoară de seară.

(Visited 1.827 times, 1 visits today)

Pași

1
Gata

Pasul 1

Se pune apă la fiert și se sărează suficient apa pentru a fierbe pastele. Se vor respecta instrucțiunile de fierbere de pe ambalaj. Întotdeauna se dorește ca pastele să nu fie prea fierte; de aceea se scot mai devreme (al dente) și se finalizează în sos. Eu am ales niște pasta fresca si le-am lasat fix 2 minute.

2
Gata

Pasul 2

Se spală și se taie zucchini fâșii cu un peeler sau mandolină și se călește la foc mic în uleiul de măsline până când se înmoaie dovlecelul (2-3 minute). Dacă se preferă o aromă mai intensă se pot folosi unt și usturoi, însă eu am preferat o rețetă simplă, cu gust natural. Se sărează și piperează după gust.

3
Gata

Pasul 3

Se adaugă în tigaia unde au fost căliți zucchini pastele fierte "al dente", scurse de apă. Se adaugă sosul pesto, parmezanul ras și se completează cu puțină apă de la paste dacă este cazul. Serviți imediat sau când sunt reci!

Recenzii

Nu sunt recenzii pentru această rețetă, foloseste formularul de mai jos pentru a scrie una
anterior
Cacio e Pepe
următor
Salată grecească
anterior
Cacio e Pepe
următor
Salată grecească

Comentariul tău

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here