Ingrediente
-
4 buc. Roșiipotrivite ca mărime
-
1 buc. Castraveți
-
1/2 buc. Ceapă roșie
-
1 buc. Ardei gras
-
16 buc. MăslineKalamata
-
100 gr. Brânză Feta
-
1 linguriță Oreganouscat și măcinat
-
4 linguri Ulei de măslineUlei de măsline grecesc, extra virgin
-
Condimentesare, piper după gust
Mod de preparare
Prepară o mâncare vegetariană simplă și gustoasă în doar doi pași. Secretul acestei salate este prospețimea și calitatea ingredientelor.
(Visited 181 times, 1 visits today)
Pași
1
Gata
|
Pasul 1Într-un bol încăpător se taie roșiile cubulețe, castravetele decojit, ardeiul și ceapa roșie rondele subțiri. Se taie brânza feta cubulețe (sau se rupe cu mâna) și se adaugă în vas. Se adaugă măslinele Kalamata întregi, se presară oregano măcinat, uleiul de măsline și se amestecă ușor pentru a nu sfărâma bucățile de brânza. |
2
Gata
|
Pasul 2 |