Ingrediente
-
2 buc. Spate de pui
-
500 gr. Piept de pui
-
2 buc. Ceapă
-
3 buc. Morcov
-
100 gr. Țelină
-
2 buc. Cartofi
-
2 buc. Pătrunjel (rădăcină)
-
Saredupă gust
-
6 l. Stoc de legume
Mod de preparare
Pași
1
Gata
|
Pasul 1Se pune la fiert pieptul de pui cu cele 2 bucati de spate de pui și se lasă să dea în clocot. |
2
Gata
|
Pasul 2Omogenizăm într-un vas următoarele ingrediente: |
3
Gata
|
Pasul 3 |
4
Gata
|
Pasul 4Zeama de la gogoșarii murați (200 ml) se va da în clocot iar gogoșarii murați (50 grame) se vor căli cu puțin ulei de măsline. |
5
Gata
|
Pasul 5Pieptul de pui fiert se va tăia cubulețe și se va repune în ciorbă. |