Background Image

Mușchiuleț de porc cu garnitură de cartofi ardelenești

0 0
Mușchiuleț de porc cu garnitură de cartofi ardelenești

Distribuie pe rețeaua socială:

sau poți copia și distribui acest link

Ingrediente

Număr de porții:
300 gr. Mușchi de porc
70 gr. Bacon 6/7 felii
20 gr. Muștar dulce
30 gr. Muștar Dijon
10 gr. Miere
20 gr. Sos Chili Sweet
1 buc. Ouă
15 gr. Pesmet
120 gr. Cartofi 2-3 buc.
15 gr. Ardei capia
10 gr. Porumb dulce
10 gr. Smântână grasă
20 gr. Cașcaval ras
20 gr. Dovlecel
20 gr. Ceapă roșie
5 gr. Usturoi 1-2 căței
30 gr. Kaizer
10 gr. Pătrunjel verde
5 gr. Mărar verde
10 ml. Vin alb
6 gr. Condimente boia, rozmarin, cimbru, elibahar
5 gr. Sare
5 gr. Piper
50 ml. Ulei de măsline

Informații nutriționale

350 grame
Proteine
50 grame
Carbohidrați

Adauga rețeta în semne de carte

[userpro_bookmark width="100%"]

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie
(Visited 1.107 times, 1 visits today)

Pași

1
Gata

Pasul 1

Cartofii se spăla bine și se pun la fiert în coajă cu un praf de sare (30 minute).
Se călește ceapa roșie în puțin ulei de măsline. Se adaugă kaizerul tăiat cubulețe (până prinde culoare), ardeiul capia tăiat cubulețe, dovlecelul, usturoiul smtocit bine , porumbul și se lasă câteva minute la inăbușit în uleiul de măsline unde deja ceapă roșie și-a lăsat savoarea. La final adăugăm smântâna de gătit, sărea, piperul și condimentele de porc (după gust) dar și verdeața tăiată mărunt.
Se omogenizează la foc mic timp de 5-6 minute, după care se lasă la liniștit.

2
Gata

Pasul 2

Între timp se vor tăia cartofii în două, se vor scobi pe interior și se vor umple cu amestecul rezultat la PASUL 1.
Când operația este finalizată se presară cașcavalul ras.
Se bagă cartofii în cuptor la temperatura de 180 grade timp de 10-15 minute până prind o crustă.

3
Gata

Pasul 3

Mușchiulețul de porc se va curăța de anumite pielițe, se va unge cu ulei de măsline și condimente de porc. Se va perpeli pe grătar până va prinde culoare pe toate părțile.
Se va lasă să se liniștească câteva minute, apoi se va unge din belșug cu baițul făcut din vin, miere, muștar dulce, muștar Dijon, ou, pesmet, sosul chilli, sare și piper.
Se vor întinde cele 6-7 fâșii de Beacon și se vor acoperii cu muschiulesul de porc împreună cu o folie de aluminiu. Se bagă la cuptor timp de 20-25 de minute la o temperatură de 180° C.

Stroie Mugurel Sebastian

De fiecare dată când intru în bucătărie am dorința de a prepara ceva gustos. Întreaga mea atenție se concentrează asupra artei culinare iar stresul și obseala din organismul meu "se evaporă" treptat. Gătitul pune imaginația în mișcare, ne obligă să folosim la maximum creativitatea, descătusând mintea de grijile și de problemele zilnice prin câteva momente de creație culinară. Am citit undeva că "Gătitul este un hobby DELICIOS la propriu și la figurat și are numeroase avantaje"... și întradevar, așa și este! Pentru a putea prepara ceva delicios nu trebuie neapărat să urmăm o rețetă strictă; satisfacția va fi și mai mare când observăm reacția celor din jurul nostru ce apreciază bucatele în care am pus atât de mult suflet.

Recenzii

Nu sunt recenzii pentru această rețetă, foloseste formularul de mai jos pentru a scrie una
anterior
Pulpe la cuptor umplute cu legume
următor
Ștrudel cu mere
anterior
Pulpe la cuptor umplute cu legume
următor
Ștrudel cu mere

Comentariul tău

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here